МОСВ даде зелена светлина“ на довършването на магистрала Струма“ през

...
МОСВ даде зелена светлина“ на довършването на магистрала Струма“ през
Коментари Харесай

Николай Нанков: МОСВ даде „зелена светлина“ на довършването на магистрала „Струма“ през Кресна

МОСВ даде „ зелена светлина “ на довършването на автомагистрала „ Струма “ през Кресна. Това е най-хубавото решение на екоминистерството от година насам. И най-прекия път за повишение на сигурността на придвижване в този подъл сектор.

 

Това написа депутатът от ГЕРБ Николай Нанков в обществената мрежа.

 

Все още има късмет строителството на най-тежкия сектор от „ Струма “ да стартира бързо. А когато автомагистралата бъде приключена, „ зелените “ надали ще вървят на море в Гърция по обходен маршрут в символ на митинг, че няма тунел!, добави той.

 

Ето я и цялата му обява:

 

Бащата на Кирил Петков – Петко, получи доста прекрасен подарък за имения си ден. Най-големият експерт по екологични тематики и в частност – по Креснеското дефиле, получи гласовит пестник от отрасловото министерство. Бившите подопечни и на другия “велик еколог ” – някогашния вицепремиер Борислав Сандов, на процедура ревизираха позицията му. Дотук с тяхната експертиза.

 

Поздравления за Националния съвет по биологично многообразие към Министерство на околната среда и водите, който е дал „ зелена светлина “ на довършването на автомагистрала „ Струма “ през Кресненското дефиле по към този момент определеното трасе. Това е най-хубавото решение на екоминистерството от година насам. И най-прекия път за повишение на сигурността на придвижване в този подъл сектор. Зелените съзнателно стопираха плана с всевъзможни средства – и клевети в общественото пространство, и доноси до Брюксел.

 

Нашият мотив бе, че да - екологията е извънредно значима, само че водещ приоритет е съхраняването на човешкия живот. И с доста труд и полемики с водещи специалисти и експерти достигнахме до допустимо най-хубавото решение. Все още има късмет строителството на най-тежкия сектор от „ Струма “ да стартира бързо. А когато автомагистралата бъде приключена, „ зелените “ надали ще вървят на море в Гърция по обходен маршрут в символ на митинг, че няма тунел!

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР