Мостовото съоръжение при ул. Даскал Попандреев“ в кв. Бояна беше

...
Мостовото съоръжение при ул. Даскал Попандреев“ в кв. Бояна беше
Коментари Харесай

Приключи ремонтът на моста при ул. „Даскал Попандреев“ в кв. „Бояна“

Мостовото оборудване при ул. „ Даскал Попандреев “ в кв. Бояна беше в доста тежко състояние  с компрометирани тротоари, пътни платна, парапети. По време на строителните действия е построена нова пътна настилка и тротоари. Това сподели зам.-кметът Евгени Крусев по време на инспекцията си на обекта, оповестиха от пресслужбата на Следствен отдел към окръжна прокуратура.
 1_800x532  2_800x522  3_800x532  4_800x532  5_800x532  6_800x532  7_800x532  8_800x532  9_800x532
„ По време на строителните действия с изключение на новия мост по-който минава тежкият трафик строителите имаха уговорката да ремонтират и остарелия мост, които е с  каменна зидария, посочи Крусев. Общо реконструкцията на двата обекта коства 420 хиляди лв.. Ремонтът завърши в период и придвижването към този момент е обновено.

10 по-големи мостови уреди ще бъдат ремонтирани тази година. В квартал Бояна следва ремонт на мост, който е от Околовръстния път  към Бояна. Съоръжението не е ремонтирано до момента. По време на строителните действия ще се постави нова настилка, тротоарни блокове и ще се слагат нови парапети и ограничаващи детайли.

Предстои ремонт и на моста на Чепинско шосе. Според Евгени Крусев оборудването е в доста тежко положение и ремонтът му е наложителен. По време на строителните действия няма да се стопира изцяло придвижването, а ще се реорганизира в едното и другото платно в двете посоки.  Столичната община възнамерява ремонт на моста на Нови Искър и висящият мост при вилната зона в Пасарел.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР