Мостът в Шемшево ще бъде пуснат за първия учебен ден,

...
Мостът в Шемшево ще бъде пуснат за първия учебен ден,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов посети село Шемшево

Мостът в Шемшево ще бъде пуснат за първия образователен ден, като с това ще дадем опция на всички деца и жителите от засегнатите 5 села да се придвижват по допустимо най-краткия път до Велико Търново.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който посети село Шемшево. Заедно с него бяха още кметът на Велико Търново Даниел Панов, кметът на с. Шемшево Кирил Ангелски, регионалният шеф Любомира Попова и нейният заместител Детелина Борисова. Ето какво още показа Цветанов:

"Необходимостта от построяването на ново оборудване бе подбудена след отчасти срутване на остарелия 130-годишен мост в края на февруари предходната година. Тогава поех ангажимент пред жителите на засегнатите села да спомагам за разрешаването на казуса. Веднага откакто 44-тото Народно заседание стартира работа и след сформирането на държавното управление на Бойко Борисов, в Междуведомствената комисия за възобновяване и подкрепяне бе импортирано настояването да се финансира строителството на нов мост. Осигурени бяха нужните средства от 1,1 милиона лв. – нещо, което служебното държавно управление на президента Румен Радев обясняваше, че не може да се случи.

Новият мост ще е с към 2 метра по-висок, необятен 10 метра и дълъг близо 40 метра. Ще има две ленти за придвижване, осветяване и ще бъде със повишена товароносимост. Получих увещание от изпълнителите, че ще създадат всичко допустимо за предварително стартиране ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР