Мостът Baltimore, който се срути, не остана без нищо, което

...
Мостът Baltimore, който се срути, не остана без нищо, което
Коментари Харесай

Мостът Baltimore Key `не можа да оцелее` при огромното въздействие на кораба, тъй като „ключов елемент за безопасност“ беше унищожен

Мостът Baltimore, който се срути, не остана без „ нищо, което да го задържи “ след основен детайл от сигурността структурата беше разрушена, когато беше ударена от 110 000-тонен контейнеровоз.

Първоначално се притесняваше, че до 20 души са били потопени във водата на река Патапско в Балтимор, Мериленд, когато дълга 1,6 благи част от моста Франсис Скот Кий се срути, откакто беше ударена от контейнера транспортен съд - Дали. Ужасяващият случай е станал към 1.30 сутринта локално време (5.30 сутринта английско време).

Досега двама души са били избавени от студените води, като един се нуждае от незабавна болнична помощ, до момента в който екипите за незабавна помощ към момента търсят още шестима души. Говорейки пред Mirror, професор Лирой Гарднър, професор по структурно инженерство в Имперския университет в Лондон, изясни по какъв начин корабът е съумял да унищожи моста.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Той сподели: " Подпорната кула беше разрушена от удара на кораба. Последвалата скорост на сриване не е неочакван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР