Мост с автомобили падна в Закарпатието Едно дете и има

...
Мост с автомобили падна в Закарпатието Едно дете и има
Коментари Харесай

Касапница в Константиновка заради касетъчни снаряди, дете загина и има много ранени

Мост с коли падна в Закарпатието

Едно дете и има доста ранени в Константиновка при обстрел с касетъчни муниции. Това заяви началникът на Донецката регионална военна администрация Павел Кириленко, представен от УНiАН.

" Сред ранените има четири деца: девойки на 5, 11 и 12 години и едно момче на 11 години. Едно дете е в тежко положение ", добави той.

По-късно Кириленко актуализира информацията, като добави, че тежко раненото дете не е могло да да бъде избавено. Той посочи, че съветските нашественици са обстрелвали зона за отдих.

Според него руснаците са обстрелвали събралите се край езерото хора с РСЗО " Смерч " с касетъчни муниции. Това оръжие се употребява за заличаване на живата мощ на съперника, разяснява шефът на Донецката регионална военна администрация.

Междувременно Държавната организация за възобновяване и развиване на инфраструктурата на Украйна заяви, че мостът над река Тересва в Закарпатска област, който към този момент е на 66 годинии в никакъв случай не е бил ремонтиран, се е срутил. 

Той е на автомагистрала, свързваща Мукачево, Рахов, Ивано-Франковск и Лвов.

Руското телегерам изданието RVvoenkor пък оповестява, че жена е в тежко положение след разрушаването на моста. Трима са потърпевши след рухване на коли от транспортното оборудване. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР