Москва заяви, че от руски военен кораб са били произведени

...
Москва заяви, че от руски военен кораб са били произведени
Коментари Харесай

Русия стреля по кораб, насочил се към украинско пристанище

Москва съобщи, че от съветски боен транспортен съд са били създадени предупредителни изстрели против товарен транспортен съд, който се е насочил към украинското пристанище Измаил.

Руското министерство на защитата съобщи, че патрулният транспортен съд " Василий Биков " е забелязал товарен транспортен съд, плаващ под флага на Палау, " на път за украинското пристанище Измаил ".

Капитанът на товарния транспортен съд " Сукру Окан " не е дал отговор на настояванията да спре за " инспекция за транспорт на неразрешени артикули ".

" За да бъде заставен корабът да спре, от съветския боен транспортен съд бяха създадени предупредителни изстрели от автоматизирано стрелково оръжие ", се споделя в изказването на министерството на защитата.

След това е бил изпратен хеликоптер с съветски боен личен състав, с цел да инспектира плавателния съд, се споделя в изказването.

След привършване на инспекцията на " Сукру Окан " е било позволено да продължи пътуването си.

Понастоящем Измаил е главният маршрут за експорт на украински селскостопански артикули.

След отдръпването си от Черноморското съглашение за експорт на зърно през юли Москва нападна морските пристанища в южната украинска област Одеса, които бяха основни за износа на зърно, получил безвредно прекосяване по силата на съглашението.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР