Москва заяви, че изказването на американския президент Джо Байдън за

...
Москва заяви, че изказването на американския президент Джо Байдън за
Коментари Харесай

Кремъл за думите на Байдън към Путин: В опит да е холивудски каубой, унижава САЩ

Москва съобщи, че изявлението на американския президент Джо Байдън за съветския водач Владимир Путин принизява Съединените щати и употребяващите сходен речник, оповестява " Ройтерс ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12750
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков акцентира, че думите на Байдън са били неблаговиден опит да наподобява като " холивудски каубой ".

Байдън назова Путин " вманиачен простак " по време на набиране на средства в Сан Франциско и предизвести, че постоянно има опасност от нуклеарен спор, само че екзистенциалната опасност за човечеството остава климатът.

" Използването на подобен език против президентът на друга страна от президента на Съединените щати е малко евентуално да навреди на нашия президент, президента Путин. Но това унижава тези, които употребяват сходен речник ", означи Песков.

По негови думи коментарът евентуално е някакъв опит на американския водач да наподобява като холивудски каубой. " Но почтено казано, не мисля, че е допустимо ".

" Г-н Путин употребявал ли е в миналото една груба дума по Ваш адрес? Това в никакъв случай не се е случвало. Затова считам, че сходен речник унижава самата Америка ", безапелационен бе той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР