Москва вижда пълно нежелание от страна на Киев да продължи

...
Москва вижда пълно нежелание от страна на Киев да продължи
Коментари Харесай

Песков: Украйна показва нежелание да продължи преговорите с Русия

Москва вижда цялостно отвращение от страна на Киев да продължи договарянията. Това сподели пред публицисти прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, предава ТАСС.

" Преговорите в действителност не вървят напред. И ние в действителност означаваме цялостната липса на предпочитание измежду украинските договарящи да продължат този развой ", добави още Песков.

В отговор на въпрос дали договарянията могат да бъдат обновени след предаването на всички бойци, ситуирани в завода „ Азовстал “ в Мариупол, Песков сподели: „ Не мисля, че това са мощно взаимосвързани процеси “.

По-рано членът на съветската делегация Леонид Слуцки съобщи, че договарянията сред Руската федерация и Украйна, които започнаха по искане на Киев, се трансфораха в застоялост и в този момент не се организират в никакъв формат, а Съединени американски щати направиха забележителен " принос " за това.

„ Тук тълкуването може да бъде единствено еднопосочно и дефиницията е недвусмислена: тези военни, които са се укрили на територията на „ Азовстал ", поставят оръжие и се предават “, съобщи Песков във връзка излизането на бойците от територията на завода „ Азовстал “ в Мариупол.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР