Москва в момента води битка с водения от САЩ военен

...
Москва в момента води битка с водения от САЩ военен
Коментари Харесай

Ястреб на Кремъл: Русия води битка с НАТО, за да не я заличат от политическата карта

Москва сега води борба с водения от Съединени американски щати боен съюз НАТО. Това съобщи Николай Патрушев, секретар на съветския Съвет за сигурност и един от най-близките съдружници на президента Владимир Путин, оповестява " Ройтерс ".

По негови думи Западът се пробва да заличи Русия от политическата карта на света.

Путин гледа на войната в Украйна като на екзистенциална борба с нападателния и нахален Запад и към този момент предизвести, че Русия ще употребява всички налични средства, с цел да отбрани себе си и народа си от всеки агресор.

Патрушев е считан от дипломатите за един от главните хардлайнери, повлияли на съветския водач, който даде обещание победа в Украйна макар поредицата от неуспехи на бойното поле.

" Събитията в Украйна не са конфликт сред Москва и Киев - това е военна конфронтация на Русия с НАТО, най-много със Съединени американски щати и Англия " , акцентира Патрушев в изявление за в. " Аргументи и обстоятелства ".

" Плановете на западняците са да продължат да раздират Русия и в последна сметка просто да я изтрият от политическата карта на света ", заключи той.
 Опасно е Русия да се подценява, предизвестява НАТО
Опасно е Русия да се подценява, предизвестява НАТО

Руските сили посочили огромна подготвеност да толерират загуби и премеждия

Съединените щати отхвърлят обвиняванията, че желаят да унищожат Русия - най-големият производител на естествени запаси в света. Американският президент Джо Байдън предизвести, че спор сред Русия и НАТО може да провокира Трета международна война.

Руската инвазия в Украйна от 24 февруари докара до един от най-смъртоносните спорове в Европа след Втората международна война и до най-голямата борба сред Москва и Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година, когато Съюз на съветските социалистически републики и Съединени американски щати бяха най-близо до нуклеарна война.

Съединените щати и техните западни съдружници осъдиха нашествието на Русия в Украйна като имперско присвояване на земя , като Киев даде обещание опозиция, до момента в който и последният съветски боец не бъде пропъден от нейната територия.

Възгледите на Патрушев - някогашен руски разузнавач, който познава Путин от 70-те години на предишния век, дават визия за мисленето на най-високите равнища в Кремъл.

Той отхвърли предизвестията на шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс през 2021 година против навлизане в Украйна.
 Москва: НАТО е рисково покрай директен конфликт с Русия
Москва: НАТО е рисково покрай директен конфликт с Русия

Страните от Алианса се надпреварвали да доставят оръжия на Украйна

Патрушев показа западните политически елити като корумпирани и следени от транснационални корпорации и бизнес кланове, планиращи осъществяването на " цветни революции " по света.

" Американската страна е единствено черупка за конгломерат от големи корпорации, които ръководят страната и се пробват да преобладават над света ", съобщи той.

По негови думи Съединени американски щати са посели безпорядък в Афганистан, Виетнам и Близкия изток и от години се пробват да подкопаят " неповторимите " просвета и език на Русия.

Той посочи, че Русия е жертва на проектите на Запада да бъде изтласкана назад към границите на Московия от XV в. и упрекна Запада, че обезкръвява Украйна, с цел да подкопае Русия.
 НАТО заплашва с
НАТО заплашва с " физически отговор ", в случай че Русия употребява нуклеарно оръжие

Западът е подготвен да употребява стандартни оръжия

Няма място за страната ни на Запад , заключи Патрушев.

Той увери, че Русия ще реализира стопански суверенитет и финансова самостоятелност, а също ще построи въоръжени сили и специфични служби, способни да възпират всеки евентуален агресор.

Според него съветският бизнес и частният капитал би трябвало да бъдат " по-национално насочени ".

Младото потомство би трябвало да се въодушевява от концепциите за съзидателна работа в интерес на нашата Родина, а не да седи в офисите на западни корпорации, отсече Патрушев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР