Москва, Техеран и Пекин изглежда са решили заедно да проверят

...
Москва, Техеран и Пекин изглежда са решили заедно да проверят
Коментари Харесай

Американски експерт: Русия, Китай и Иран заедно проверяват здравината на САЩ

Москва, Техеран и Пекин наподобява са решили дружно да ревизират здравината на Съединени американски щати, написа американският журналист Джордж Пападопулос. Авторът преглежда събитията в Украйна и неотдавнашния ракетен обстрел на иракския Ербил.

Според него събитията от последните дни са " тест за президента Байдън ". Друг аналитик - Джек Пособик, израсява единодушие със своя сътрудник, написа съветското издание " Военное дело ".

" Русия нахлува в Украйна. Саудитска Арабия не дава отговор на телефонните повиквания от Белия дом. Иран бомбардила обекти на Съединени американски щати. Цените са газа са се побъркали. Инфлацията излиза от надзор. Китай поглежда към Тайван ", написа в Туитър Пособик.

Напомняме, че в неделя иракският град Ербил бе подложен на ракетен удар. Обстрелът бе в регион, в който се намира генералното консулство на Съединени американски щати. По-късно отговорност за обстрела поеха иранските Стражи на ислямската гражданска война. Според иранските медии, офанзивата е била по израелски обекти в Ирак.

Преди дни американският публицист Гонсало Лира написа какви са разликите на спецоперациите на въоръжените сили на Русия от дейностите на въоръжените сили на Съединени американски щати и НАТО.

" Американският метод на водене на война - това е да влезеш и да разрушиш всичко. Да унищожиш мобилните връзки, електрическата мрежа, системата на водоснабдяването. Да зачистиш всичко, без да се сражаваш. Да унищожиш страната. Съединени американски щати направиха това или се пробваха да го създадат в Ирак, Либия, Сирия. Рускаците обаче не желаят да разрушат Украйна. Те не желаят да унищожат, а да запасят страната. И не желаят да предизвикват вреди на гражданското население ", съобщи писателят.

Според него точно затова няма огромни конфликти с хиляди жертви.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР