Москва ще постигне целите си в Украйна благодарение на своето

...
Москва ще постигне целите си в Украйна благодарение на своето
Коментари Харесай

Лавров: Искаме мир, но няма да има такъв докато не защитим Донецк, Луганс, Херсон и Запорожие

Москва ще реализира задачите си в Украйна с помощта на своето " самообладание " и " неизменност ", съобщи съветският външен министър Сергей Лавров.

" Убеден съм, че с помощта на нашата непримиримост, самообладание и увереност ще защитим благородните цели, които са жизненоважни за нашия народ и нашата страна ", съобщи съветският първи посланик в изявление, излъчено по националната телевизия.

Той повтори позицията на Москва, че с цел да бъдат обновени договарянията, Киев би трябвало да признае анексирането от Русия на четири украински района.

" Нашият безспорен приоритет са четири нови съветски района ", сподели Лавров. " Те би трябвало да станат свободни от опасността от нацификация, пред която бяха изправени в продължение на доста години ".

Понастоящем Русия не управлява напълно районите Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие и Лавров удостовери, че това е крайната цел на Москва.

Лавров съобщи, че въпреки Москва да желае спорът да завърши, Русия ще отдели време, с цел да реализира задачите си на бойното поле.

" Ние не бързаме ", сподели той.

" Бихме желали допустимо най-скоро да приключим тази война, която Западът приготвяше и вследствие на това отприщи против нас посредством Украйна ", добави той.

" Ние сме толерантен народ. Ще защитим нашите сънародници, жители и земи, които от епохи са съветски ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР