Москва съобщи днес, че е свалила през изминалата нощ два

...
Москва съобщи днес, че е свалила през изминалата нощ два
Коментари Харесай

Москва: Свалихме два украински дрона, които атакуваха цивилна инфраструктура в Южна Русия

Москва заяви през днешния ден, че е свалила през миналата нощ два украински дрона, които са имали за задача да нападат цивилна инфраструктура в Южна Русия, на фона на съветската инвазия в Украйна, предадоха Франс прес и Българска телеграфна агенция.

„ Киевският режим се опита да нападна обекти на гражданската инфраструктура в Краснодарския край и в Република Адигея с дронове “, се споделя в изказване на съветското министерство на защитата.

" Двата дрона... бяха обезвредени “, без да причинят никакви вреди, уточни министерството.

Това известие идва, откакто управляващите на различен съветски район - Брянска област, граничеща с Украйна, към този момент споделиха тази заран, че и там е бил свален украински дрон.

Инцидентът не е предизвикал " нито жертви, нито вреди ", увери в Tелеграм губернаторът на Брянска област Александър Богомаз.

Освен това остатъци от три дрона са били открити през нощта по улиците на жилищните квартали на Белгород, столица на едноименна област, също граничеща с Украйна, заяви регионалният шеф Вячеслав Гладков.

От началото на съветската инвазия в Украйна през февруари 2022 година обитаеми места и инфраструктурни обекти в съветските райони, граничещи с някогашната руска република, неведнъж са ставали цели на удари, по-специално нанесени с дронове, и постоянно смъртоносни, приписвани от Москва на украинската войска.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР