Москва разполага с данни, че на територията на Украйна продължават

...
Москва разполага с данни, че на територията на Украйна продължават
Коментари Харесай

Москва разполага с данни, че в Украйна продължават да работят 30 биологични лаборатории по искане на САЩ

Москва разполага с данни, че на територията на Украйна не престават да работят 30 биологични лаборатории по искане на Съединени американски щати. Това съобщи съветският дипломат в Холандия Владимир Тарабрин в изявление за „ Известия “.

„ Според нашите данни, да “, сподели той, отговаряйки на въпрос дали 30 американски биологични лаборатории към момента работят в Украйна.

Тарабрин напомни, че през март 2022 година началникът на силите за радиационна, химическа и биологична отбрана на съветските въоръжени сили генерал-лейтенант Игор Кирилов приказва за мрежа, която включва 30 лаборатории, работещи в Украйна от името на Вашингтон.

Дипломатът означи, че осъществяването на съответните стратегии е обновено през 2023 година, само че единствено името им е променено. „ Например „ Съвместни биологични проучвания “ – тази стратегия в действителност е ориентирана към създаване на съставни елементи на биологични оръжия – изясни той. – Ето за какво не е изненадващо, че през последните 20 години Вашингтон блокира всички съветски начинания за подсилване на биологичното режим на конвенцията и основаване на ефикасен механизъм за инспекция на спазването на нейните разпореждания от всички участващи страни “.

Припомняме, че съветските военни разкриха в Украйна обстоятелствата за настояща военно-биологична стратегия, финансирана от Съединените щати. Това заяви пред публицисти в неделя военният представител военачалник Игор Конашенков, представен от ТАСС.

„ Бяха разкрити обстоятелствата за незабавно пречистване от режима на Киев на следи от изпълнявана в Украйна военнобиологична стратегия, финансирана от Министерството на защитата на Съединени американски щати “, сподели той.

Според генерала е получена информация от чиновници на украинските биологични лаборатории за незабавното заличаване на изключително рискови патогени на: чума, антракс, туларемия, холера и други смъртоносни заболявания.

Както означи тогава  Конашенков, в този момент документите се проучват от съветски експерти от войските за радиационна, химическа и биологична отбрана.

Източник – „ Известия “/Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР