Москва обяви, че ще бъде много трудно да се подобрят

...
Москва обяви, че ще бъде много трудно да се подобрят
Коментари Харесай

Русия вижда големи трудности пред подобряването на отношенията със САЩ

Москва разгласи, че ще бъде " доста мъчно " да се подобрят връзките сред Русия и Съединени американски щати, които се утежниха до нива, невиждани от Студената война поради взаимните обвинявания за интервенция в президентските избори и рецесиите в Сирия и Украйна.

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков упрекна Съединени американски щати, че се пробват да се месят във вътрешните работи на Русия в навечерието на президентските избори през идващия месец, откакто Вашингтон упрекна 13 руснаци за хипотетичен затулен опит за интервенция в американските президентски избори през 2016 година

" Парадоксално е, че американците подхващат стъпки към интервенция в нашите вътрешни работи и изостряне на напрежението в двустранните връзки преди президентските избори " в Русия на 18 март, разяснява Рябков пред " Интерфакс ".

" Въпреки това те не престават - без никакво съображение или доказателство - да ни укоряват за явна интервенция в техния изборен развой ", добави съветският представител.

" Разбира се, ние в Москва съжаляваме за всичко това ", посочи Рябков за възможни наказания против 13-те руснаци, които бяха упрекнати предходната седмица като част от следствието на американското държавно управление.

" Ще бъде доста мъчно да се подобрят връзките със Съединени американски щати от актуалното им нежелано ниво ", означи още Сергей Рябков.

Няколко комисии към Конгреса на Съединени американски щати и специфичният прокурор Робърт Мюлър проверяват изказванията за интервенция на Русия в президентските избори през 2016 година и сговор на предизборния щаб на Доналд Тръмп с руснаците.

Москва от дълго време отхвърля каквато и да е интервенция в изборите. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР