Москва няма дa се откаже от мораториума върху ядрените опити,

...
Москва няма дa се откаже от мораториума върху ядрените опити,
Коментари Харесай

Москва няма дa се откаже от мораториума върху ядрените опити

Москва няма дa се откаже от мораториума върху нуклеарните опити , до момента в който той се съблюдава от други страни по Договора, съобщи представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от TACC
" Русия не има намерение дa се откаже от мораториума върху нуклеарните опити, въведен през 1992 година, до момента в който подобен мораториум е спазен с религия от други нуклеарни страни, които са страни по Договора за неразпространение на нуклеарното оръжие ", съобщи дипломатът.
Москва не изключва опцията Вашингтон да отдръпна подписа си върху Договора за цялостна възбрана на тестванията, съобщи Захарова, разяснявайки известията на американските медии, че Съединени американски щати обмислят обновяване на нуклеарните опити.
Дипломатът обърна внимание на обстоятелството, че тези информации се появиха откакто неведнъж от представители на Съединени американски щати на разнообразни равнища са представяни на обвинявания против Руската федерация за неспазване на избрани „ американски стандарти “ на нулевия предел на нуклеарните проби. „ По принцип схемата е разбираема: първо се вършат фиктивни обвинявания против другите, по-късно се слага основата за изцяло готови, явни стъпки на администрацията “, сподели Захарова. „ Ние не изключваме, че Вашингтон се приготвя по този метод. публичното мнение, с цел да отдръпна подписа си върху Договора за цялостна възбрана на нуклеарните опити. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР