Москва не приема, това е особено опасно за световната финансова

...
Москва не приема, това е особено опасно за световната финансова
Коментари Харесай

Кремъл предупреждава за последствия при изземване на руски активи

Москва не приема, това е изключително рисково за международната финансова система. А в случай че се стигне до такава степен, Русия ще отбрани правата си в съда и с други средства, оповестява ТАСС.

Изявлението от през днешния ден е на представителя на Кремъл Дмитрий Песков.

" Ние виждаме, че тези полемики са или кодифицирани, или, в противен случай, изчезват. Но тематиката за противозаконното както в Европа, по този начин и в Америка. Потенциално тази тематика е преди всичко неприемлива, а и е евентуално извънредно рискова за световната финансова система, тъй като, в случай че се осъществят такива проекти, това ще бъде доста сериозен удар в действителност върху цялата координатна система на интернационалната финансова система ", са точните думи на Песков.
 Северна Корея жигосах Г-7 като
Северна Корея жигосах Г-7 като " клуб на крадци "

Заради изземането на съветски активи в помощ на Украйна

Говорителят на Кремъл акцентира, че " тези, които се пробват да предизвикват това, и тези, които ще го осъществят, би трябвало да схванат, че Руската федерация в никакъв случай няма да остави на мира тези, които са го създали ". Москва непрекъснато ще упражнява правото си на правосъдно оборване, интернационално, национално и друго... ", добави Песков.

Според него и Европа, и Съединени американски щати са наясно, че противозаконното изземване на съветски активи " ще има правни последствия за тези, които го предизвикват и реализират ". " Ако нещо ни бъде иззето от някого, тогава ще забележим какво можем да конфискуваме в отговор . И сме подготвени да го създадем незабавно ", приключва Песков.
 Украйна скоро няма да получи помощ от замразените съветски активи в Европейски Съюз
Украйна скоро няма да получи помощ от замразените съветски активи в Европейски Съюз

Резервите на Франция, Германия и Белгия изключват бързо съглашение по въпроса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР