Москва не изключва понижаване на нивото на дипломатическите отношения с

...
Москва не изключва понижаване на нивото на дипломатическите отношения с
Коментари Харесай

Москва: Може и да понижим допълнително дипломатическите си отношения със САЩ

Москва не изключва намаление на равнището на дипломатическите връзки с Вашингтон при избрани сюжети. Това съобщи заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Рябков в изявление за ТАСС.

Според него Русия в никакъв случай не е предприемала самодейни стъпки в връзките със Съединени американски щати или други страни от НАТО.

" Но съгласно мен те са изцяло вероятни, в случай че западната група тръгне по пътя на ескалация, акцентира дипломатът, И не безусловно от позиция на по-нататъшното увеличение на поддръжката за Киев, а да вземем за пример във връзка с нашите активи или други дейности в икономическата сфера.

Какво тъкмо ще бъде " спусъкът " в тази обстановка, не е въпрос за решение през днешния ден, означи Рябков. Поне аз не съм подготвен да приказвам по тази тематика, изясни той, Ако има ново изостряне, това ще бъде предмет на обособен разбор и взимане на решение на равнище политическо управление ".

Заместник-министърът също по този начин добави, че безспорното неблагоразумие на западната група дава на съветската страна " всички учредения да пресмята сходни разновидности ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР