Москва нанесе първия от няколко месеца масиран удар по Украйна.

...
Москва нанесе първия от няколко месеца масиран удар по Украйна.
Коментари Харесай

Путин е в агония, грози го физическа смърт

Москва нанесе първия от няколко месеца масиран удар по Украйна. Твърди се, че под прицел са били обекти от енергетиката, военното ръководство и връзките, написа съветският в. " Комерсант " в коментар за вчерашните ракетни офанзиви против прилежащата страна.

Кремъл ги назова отговор на " диверсията против Кримския мост " и " други терористични акции и опити за сходни закононарушения " против инфраструктура в Русия от страна на украинските спецслужби. Западът единомислещо осъди дейностите на Москва, като даде обещание на Киев спомагателна военна и финансова помощ, напомня всекидневникът, представен от Българска телеграфна агенция.

Ударите по енергетиката на Украйна, железопътните депа, складовете за горивно-смазочни материали (ГСМ) и други сигурно ще повлияят на цялата ѝ военна машина, да вземем за пример снабдяването с муниции и материали и маневрите с запаси от тила към фронта. Противникът няма да се усеща в сигурност на цялата територия на Украйна, предвижда в " Известия " съветският боен специалист Василий Дандикин.

Според сътрудника му Владислав Шуригин, приказвал пред " Взгляд ", " западните господари на киевския режим (...) ще изпаднат в нервност, тъй като отлично схващат, че тъкмо те за своя сметка ще възвръщат и ремонтират инфраструктурата на Украйна. А в преддверието на отоплителния сезон Украйна, останала без ток и топлота, е камък на шията на Запада ". Нито една ракета не падна в жилищен квартал и не унищожи търговски център, културен дом, пазар или минаващ постоянен рейс. Но таман такива обекти в Донбас, Запорожието и Херсонска област ежедневно улучват ракети и снаряди, изстреляни от територии под контрола на киевския режим, декларира официозът " Росийская газета ".

Вижте накъде бяха ориентирани " прецизните оръжия ", за които приказва през вчерашния ден президентът Владимир Путин, написа обаче опозиционното издание " Медуза " в коментар към фотоси, показващи убити и ранени мирни поданици, разрушени жилищни здания и опожарени села. Освен директните загуби - убитите и ранените, има и косвени: можем да си представим какво ще стане с лежащо болните, престарелите, с дребните деца в градовете без ток и топлота, показва организация РОСБАЛТ.

След масирания обстрел националният оператор " Укренерго " прикани украинците да не включват мощни електроуреди по време на вечерния пик на потреблението и вкара в редица градове режим на тока, отбелязва украинският електронен в. " Знай ". Освен с ракети и дронове, Русия " нападна " страната ни с фейкове и дезинформация. Окупаторите си слагат задача да засилят медийния резултат от ракетните удари и да разклатят украинското осведомително пространство, предизвестява Службата за сигурност на Украйна, представена в украинското издание " Обозревател ".

Вчерашната заран образно показва, че путинска Русия ще стигне до дъно. В кремълските апаратни битки наподобява дефинитивно е взела връх " партията на войната ". Колко украинци би трябвало още да убият съветските военни нарушители и какво количество сериозна инфраструктура да унищожат, с цел да признаят Съединени американски щати най-после Русия за страна спонсор на тероризма, пита на уеб страницата си украинската телевизия ТСН. Трябва неотложно да издействаме от нашите стратегически сътрудници в антивоенната коалиция единодушие и нужните оръжия, с цел да нанесем ответни удари по сериозните инфраструктури на съветски градове като Курск, Воронеж, Белгород, Таганрог и Москва, приканва в изданието " Цензор " Генадий Корбан, началник на Щаба за защита на град Днипро.

" Стига отстъпчивост, стига сме се правили на жертва пред целия свят. Само тактичност на надзор и контраст може да спре терористичните проекти на Путин! Врагът би трябвало ясно да осъзнава, че имаме с какво да отвърнем, а не да ни пердаши безнаказано! Око за око, зъб за зъб! ", написа украинският предприемач и политик. Масираният обстрел на Киев и други украински градове бележи мъката на съветския деспот Путин. Той схваща, че в случай че загуби, това за него ще е политическа - и освен политическа гибел, разяснява Игор Романенко, генерал-лейтенант в оставка и някогашен зам.-началник на украинския Генщаб, представен от в. " Кореспондент ".

Ракетните удари са ориентирани основно против цивилното население - " с цел да натиснат жителите държавното управление и Украйна да се откаже от проектите за деокупация, да склони на договаряния с Кремъл, ултиматуми и легитимиране на териториите, заграбени от Руската федерация ", изяснява военният аналитик.

" Със сигурност виждаме границите на съветските благоприятни условия ", акцентира пред " Кореспондент " сътрудника му Олексий Ижак. В стратегически проект Кремъл към този момент е изгубил войната, само че пропагандаторите му се вършат, че той още има в запас някакви мощни ходове, обобщи социологът Игор Ейдман, представен в изданието " Факти ". Той оприличава съветските управляващи на цирков " магьосник, който дълго заплашва да извади от празния си цилиндър заек, изяден още на обяд, пробвайки се да проточи паузата, преди публиката да почне да го замерва с развалени яйца и гнили домати ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР