Москва иска обяснение от германските власти относно разговора между германски

...
Москва иска обяснение от германските власти относно разговора между германски
Коментари Харесай

Русия чака обяснение от Германия относно разговора за атака срещу Кримския мост. Липсата на отговор ще се смята за признание за вина

Москва желае пояснение от немските управляващи по отношение на диалога сред немски офицери за офанзива против Кримския мост, като неналичието на отговор ще се смята за самопризнание за виновност. Това заяви пред ТАСС говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

" Искаме пояснения от Германия. Официален Берлин е задължен да ги даде навреме. Опитите за отбягване на отговор на въпроси ще се считат за самопризнание за виновност ", съобщи Захарова. 

Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков сподели пред кореспонденти, че Кремъл към момента не разполага с информация за наличието на записа на диалог сред немски офицери за офанзивата на Кримския мост. Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин сподели, че въпросът за разискването от високопоставени немски офицери за удара по Кримския мост ще бъде изслушан на идващото съвещание на долната камара на Народното събрание.

По-рано основният редактор на канала RT Маргарита Симонян заяви, че в деня, когато немският канцлер Олаф Шолц съобщи, че НАТО не взе участие и няма да взе участие в украинския спор, висши немски офицери са разискали опцията за офанзива против Кримския мост, тъй че да няма последици за немските управляващи. Симонян се базира на аудиозапис и по-късно разгласява стенограма на диалога. От него се схваща, че немските офицерите са разискали заличаване на Кримския мост от ракети Taurus, както и подробности за подготовката на офанзивата.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР