Москва е отправила протестна нота на Вашингтон заради нарушения на

...
Москва е отправила протестна нота на Вашингтон заради нарушения на
Коментари Харесай

Москва е отправила протестна нота на Вашингтон заради руските дипломатически представителства

Москва е отправила протестна нота на Вашингтон поради нарушавания на интернационалното право във връзка с съветски дипломатически представителства, се споделя в известие от Министерството на външните работи на страната, предава ТАСС, представена от " Фокус ".

„ Във връзка с продължаващите груби нарушавания на нормите на интернационалното право от Съединените американски щати във връзка с ситуирани на територията на Съединени американски щати дипломатически представителства и консулски институции на Русия, Министерството на външните работи на Русия изрази съдбоносен митинг на Държавния департамент, отправяйки съответстващата нота по дипломатически канали “, се споделя на уеб страницата на съветското външнополитическо ведомство.

„ Към тази обстановката, чиито последици излизат надалеч отвън рамките на двустранните руско-американски връзки и засягат цялата интернационална общественост, също беше привлечено вниманието на Организация на обединените нации. На 18 май на генералния секретар на организация бе предадено съответстващо известие от Руската Федерация за приготовление на отчет за 73-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации “, прибавят от министерството.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР