Москва бе обявена за един от най-романтичните градове в света,

...
Москва бе обявена за един от най-романтичните градове в света,
Коментари Харесай

Москва е сред най-романтичните градове в света

Москва бе оповестена за един от най-романтичните градове в света, нареждайки се на 8-мо място в класацията The Most Romantic Cities Around the World на американската компания WeThrift, която бе формирана в навечерието на празника на влюбените – Свети Валентин.

Това оповестяват от комплекса за икономическа политика на столицата в своя канал.

„Според департамента за икономическа политика и развиване към комплекса за икономическа политика и имуществено-поземлени връзки на Москва, първите пет най-романтични града в света са Лондон, Париж, Барселона, Токио и Ню Йорк. В класацията Москва се подрежда до Инстанбул – той е на седмо място, и Дубай – на девето място“, се споделя в отчета, представен от.

Уточнява се, че градовете в класацията се правят оценка по осем критерия: брой заведения за хранене, паркове, благоприятни условия за превозване на време дружно, забележителности, сантиментални хотели, спа центрове, както и брой фотоси с хаштагове на града в Instagram и брой оповестени фотоси със залези от Москва.

Съставителите на класацията обръщат особено внимание и на огромния брой паркове в града, идеални за сантиментални срещи – те са 262, по този индикатор столицата е на четвърто място.

„По брой забележителности Москва е в челната тройка на водачите и заема седмо място по брой хаштагове в обществените мрежи: потребителите на обществената мрежа Instagram са отбелязали хаштаг „Москва“ под 60 милиона изявления. Руската столица е съумяла да влезе в десетката на най-романтичните градове в света и заради огромния брой заведения за хранене, които съгласно данните, употребявани от WeThrift, в Москва са над 560″, се отбелязва още в публикацията.

източник: RUSSIA BEYOND БЪЛГАРИЯ
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР