МОСКВА – Най-известният шаман в Мексико работи дистанционно за успеха

...
МОСКВА – Най-известният шаман в Мексико работи дистанционно за успеха
Коментари Харесай

Шаман прави заклинания за Мексико

МОСКВА – Най-известният шаман в Мексико работи отдалечено за триумфа на тима на международното в Русия. Върховният сановник Антонио Васкес е направил заклинания за четири следващи победи на футболистите, които би трябвало да им дадат летящ старт за мощно показване на мондиала. Магьосникът популяризира в обществените медии видео на ритуала, с който приканва божествата на ацтеките да оказват помощ на националния отбор.
Дългобрадият шаман е взел драговолно футболната идея и свещенодейства облечен със зелената национална фланелка. Той направи забавни предсказания за развоя на международното състезание, на което планува Мексико да стигне до четвъртфинал. Могъщите божества прошепнали в ухото на жреца, че най-големи шансове за купата имат Бразилия, Испания и Португалия, като небесните сили ще оказват помощ във финала да победи тим отвън Европа, т.е. – „ селесао ”.
Шаманът Антонио Васкес постоянно пророкува какви ще бъдат резултатите от спортни и политически събития в Мексико. Той предсказа арестуването на наркобарона Хоакин „ Ел Чапо ” Гусман и успеха на Доналд Тръмп.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР