МОСКВА, 6 август - РИА Новости. Ръководителят на украинския офис

...
МОСКВА, 6 август - РИА Новости. Ръководителят на украинския офис
Коментари Харесай

Ръководителят на украинския офис на Amnesty International Оксана Покалчук ​​обяви уволнението си

МОСКВА, 6 август - РИА Новости. Ръководителят на украинския офис на Amnesty International Оксана Покалчук ​​обяви уволнението си, оповестява Strana.ua.

" Ръководителят на украинския офис на Amnesty International Оксана Покалчук разгласи уволнението си ", се споделя в изказването.

Тя изясни решението си с несъгласието си с публикуването на отчет за нарушавания на военното законодателство от въоръжените сили на Украйна.

Amnesty International разгласява отчет на 4 август, обвиняващ украинските сили в нарушение на интернационалните правни правила и военното право. Отбелязва се, че украинските военни слагат оръжия в учебни заведения и лечебни заведения, излагайки на риск цивилните. Володимир Зеленски осъди отчета, до момента в който генералният секретар на Amnesty International Агнес Каламард отбрани документа.

Amnesty International е неправителствена организация. Мисията му " е да организира проучвания и да подхваща дейности, ориентирани към попречване и премахване на груби нарушавания на човешките права ". Организацията получава финансиране от редица държавни управления и интернационалните структури. Сред тях са Държавният департамент на Съединени американски щати, английските управляващи, Европейската комисия. Според известия в медиите американският милиардер Джордж Сорос също отпуска обилни средства на Amnesty International посредством своята фондация " Отворено общество ".

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР