МОСКВА – Колумбия подари“ победата с 3:0 над Полша на

...
МОСКВА – Колумбия подари“ победата с 3:0 над Полша на
Коментари Харесай

Колумбия дари победата на заплашен със смърт

МОСКВА – Колумбия „ подари “ успеха с 3:0 над Полша на национала Карлос Санчес, който не игра поради наказване. Футболистът получи червен картон още в третата минута в първия мач против Япония (1:2). Последваха смъртни закани към него в Колумбия. С тях изплува споменът за Андрес Ескобар, вкарал си автогол против Съединени американски щати на Мондиал 94 и разстрелян няколко месеца по-късно в бар в Меделин.

„ Вярно е, че има закани – сподели Хосе Пекерман, аржентинският треньор на Колумбия. – Не мога да приказвам за тях. Карлос е доста обезпокоен. Нашата победа против Полша е за него. Последните дни са извънредно тежки за Карлос и желаеме да споделим насладата си с него. “

Радамел Фалкао пък стана първият колумбиец с 30 гола за националния тим. Тигъра имаше проблеми с травма преди международното и даже получи отмора от Пекерман, изваждайки го след 2:0 против поляците. Колумбия се нуждае от триумф против Сенегал в последния кръг, с цел да се класира. Възможно е и реми да бъде задоволително.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР