МОСКВА – Един мечтан трансфер няма никога да се осъществи.

...
МОСКВА – Един мечтан трансфер няма никога да се осъществи.
Коментари Харесай

Аржентинската легенда Хорхе Валдано: Левандовски да забрави за „Реал“!

МОСКВА – Един желан трансфер няма в никакъв случай да се реализира. Легендарната деветка на Аржентина и „ Реал “ (Мадрид) Хорхе Валдано сподели, че Роберт Левандовски в никакъв случай няма да играе за „ Белия балет “. Капитанът на Полша се срина на Мондиал 2018, където е цялостно отчаяние и му следва единствено един финален мач за чест в групата с Япония.

„ Левандовски без подозрение е доста огромен нападател, само че „ Реал “ в никакъв случай няма да го вземе – сподели Валдано, който е и някогашен състезателен шеф на еврошампиона. – Кристиано Роналдо играе на всяка позиция в офанзивата. Трябват му съотборници, които да асистират за головете му. Левандовски няма да си пасне с него. Ако бях към момента в „ Реал “, щях да взема англичанина Хари Кейн. Пет години по-млад е от Левандовски и може да устои на бруталния напън в „ Реал “. “

След като Полша отпадна и на доктрина от международното, нападателят на „ Байерн “ разкритикува всичките си съотборници. „ Аз не мога самичък да донеса успеха – отсече Левандовски. – Хубаво е, че се класирахме за международното, само че за освен това е нужна и класа. Няма футболист, който самичък да печели мачове. Много желая да бием японците поради нашите почитатели и с цел да покажем, че не сме по случайност тук. “

Думите несъмнено разгневиха доста от полските звезди. И евентуално към този момент на съвсем 30 години Левандовски може би ще се откаже от „ тайфа полска “, когато мине мачът с Япония. За „ самураите “ дуелът е кръстопътен. С четири точки и при победа те ще се класират сигурно на осминафинал.

Левандовски има 21 гола в последните 17 мача за Полша. А последните четири пъти, когато „ дружината “ загуби, капитанът не съумя да се разпише.

Япония държи един неповторим връх на мондиалите. В 19 следващи дуела „ самураите “ не са получавали червен картон. Предишното най-хубаво достижение бе на Колумбия – 18, само че то се срина с изгонването на Карлос Санчес в третата минута на първия дуел против японците.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР