Московският автомобилен завод Москвич се готви да разшири моделната си

...
Московският автомобилен завод Москвич се готви да разшири моделната си
Коментари Харесай

Вижте новите модели Москвич


Московският авто цех " Москвич " се готви да разшири моделната си гама, която към този момент включва единствено два автомобила - " Москвич 3 " и електрическия " Москвич 3е ", които са копие на коли на китайския тръст JAC.

Според портала Drom, базирайки се на свои източници, през тази година ще бъдат пуснати и моделите " Москвич 5 " и " Москвич 6 ".

И двата ще бъдат сложени на поточната линия на някогашния цех на Renault в Москва и ще би трябвало да оказват помощ за осъществяването на амбициозния индустриален проект за 50 000 автомобила.

Вероятно новите " москвичи " също ще бъдат клонинги на китайски модели. Все още не е ясно какви коли ще бъдат поставени на конвейера.

Съдейки по лятната презентация, показана на кмета на Москва Сергей Собянин, един от тях може да е кросоувърът JAC S7. Китайският джип се продаваше в Русия, само че ненадейно изчезна от гамата си през ноември. Също по този начин на презентацията бяха показани и лифтбекът Sehol A5 Plus, както и още един кросоувър - JAC X6, написа " 24 часа ".

The legendary make is back!

First cars of the new Moskvitch-3 SUV, based on pre-existing platforms, are being assembled at the plant in Moscow.

An electric version with 400km range to follow shortly.
— Russia (@Russia)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР