Московската полиция монтира огради пред църквата, където трябва да се

...
Московската полиция монтира огради пред църквата, където трябва да се
Коментари Харесай

Руската полиция `инсталира огради` пред църквата `Богородица`, където е планирано погребението на Алексей Навални

Московската полиция инсталира огради пред църквата, където би трябвало да се състои погребението на политическия противник на Владимир Путин Алексей Навални.

Работници бяха видяни през днешния ден да разтоварват железни огради и железни детектори пред църквата в столичния югоизточен квартал Марино, където в петък ще се организира обществената работа на някогашния водач на опозицията в Кремъл.

Опитът на Навални да се кандидатира против Путин през 2018 година беше отритнат и той умря ненадейно в арктическа затворническа колония по-рано този месец, до момента в който излежаваше 19-годишна присъда по обвинявания в екстремизъм.

Няколко места отхвърлиха да бъдат домакини на службата, сподели неговият представител Кира Ярмиш. Погребението ще бъде на близкото гробище. Навални умря в средата на февруари в един от най-суровите затвори в Русия. Руските управляващи не са оповестили повода за гибелта му на 47-годишна възраст, само че доста западни водачи към този момент упрекнаха съветския президент Путин.

Вдовицата му Юлия Навальная обв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР