Мощно черно „Ферари FF“ с регистрационна табела от четири поредни

...
Мощно черно „Ферари FF“ с регистрационна табела от четири поредни
Коментари Харесай

Скандално ВИДЕО: Черно Ферари гази закона в София

Мощно черно „ Ферари FF “ с регистрационна табела от четири следващи „ единици “ а-ха да провокира тежка злополука на пътя край тузарското столично предградие Бистрица. Случаят е от през вчерашния ден, 1 август, в 7:56 часа сутринта, сниман на камера от видеорегистратор, подложен в автомобил на столичанин, оповестява lupa.bg.

От видеото, оповестено в обществените мрежи Facebook, се вижда по какъв начин баровското Ферари изпреварва с гневна скорост на еднолентов и неразрешен за изпреварване път, където е позволена скорост до 60 км/ч. Черното возило с индустриална цена от 500 000 лв. замалко да се удари челно в преминаващ отстреща „ Мерцедес “. Буквално в последния момент ферарито съумява да се прибере някак си в своето платно. Преди това сходно нарушаване прави и лек автомобил „ Дачия “.



Ферарито-нарушител бе карано единствено допреди година от търсения от Министерство на вътрешните работи поради незаконно произвеждане и контрабанда на цигари Георги Станоев – Малката Бирма. От 14 септември 2018 година той е в неопределеност за управляващите, които го проверяват като главен уредник на разрушените заводи за цигари в Дупница, Горна Оряховица, Тутракан и плевенското село Ясен.

Според Министерство на вътрешните работи Малката Бирма, дружно с баща си Евлоги Станоев, доведения си брат Антон и някогашния служител на реда Любомир Иванов, стоят зад ударените предходната есен цигарени заводи, които съгласно калкулации на антимафиотите са бълвали месечно по два тира с цигари на стойност 10 милиона лв.. Бащата Евлоги Станоев и братът Антон към този момент са на независимост по тази спекулация, само че Малката Бирма още е търсен и то с европейска заповед за арест.



Георги Станоев - Малката Бирма шофираше единствено допреди година черното Ферари - извършител. Той е търсен от Министерство на вътрешните работи за незаконно произвеждане и трафик на цигари.

Дали обаче издирването на Георги Станоев не е единствено бутафорна активност? Съмненията се ускориха през вчерашния ден след скандалното видео с черното му „ Ферари “. Възможно ли е Малката Бирма да се е прибрал скрито в България и към този момент да гази закона за придвижване по пътищата с мощния си състезателен автомобил?



Автомобилът „ Ферари FF “ с регистрационна табела CB1111KK е регистриран на името на офшорно сдружение, само че съгласно източници от ъндърграунда е бил употребен от Станоев –джуниър до бягството му от България предходната есен.

Според доближен до Евлоги Станоев – Голямата Бирма, обаче, предходната есен фамилията продало колата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР