Мощният ураган успял да счупи кухненския прозорец на апартамент на

...
Мощният ураган успял да счупи кухненския прозорец на апартамент на
Коментари Харесай

Мощната буря обезобрази Бургас, момче и три жена са пострада...

Мощният вихър съумял да счупи кухненския прозорец на апартамент на бургазлия и изтръгнал вътрешната врата на помещението, след което нанесъл вреди и в хола. Силните порови напразно тук-там достигнали 100 км/ч.

Бурята отнесла и фасадата на " Мол Бургас Плаза ", заяви bTV.

Паднали ламарини са блокирали входовете на паркинга. Колите, паркирали в мола са били блокирани. Те са излезли благодарение на чиновници от мола, които са разчистили пътя. 

 

Вратите на мола също са били съборени от мощния вятър.



16-годишно момче е потърпевшо на спортна площадка в к-с „ Изгрев “ в Бургас от батут. Има счупена ключица, без други съществени пострадвания. Жена от същия регион е с порезни рани от счупени стъкла. Две дами от Поморие са признати в УМБАЛ с ниска асторация в резултат на случай в басейн в града, оповестяват от община Бургас. 



Готовността на регионалния шеф в Бургас Мария Нейкова остава за привикване на регионален Кризисен щаб при смяна на ситуацията и утежняване на събитията. 



Нейкова е в непрекъсната връзка с кметовете на най-засегнатите общини от бурята, връхлетяла през днешния ден. В непрекъсната съгласуваност е и с районните дирекции на ПБЗН, Министерство на вътрешните работи, ОПУ и др. 



Най-тежко остава ситуацията в Поморие , където пътните артерии са блокирани от паднали дървета и падналите огромни количества дъжд, електричеството е прекратено. Кметът на Поморие Иван Алексиев свика Кризисния щаб за предприемане на незабавни дейности за нормализиране на ситуацията.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР