Мощният преносим компютър е дебел само 20 мм, с изцяло

...
Мощният преносим компютър е дебел само 20 мм, с изцяло
Коментари Харесай

OMEN X 2S – геймърски лаптоп с два екрана

Мощният портативен компютър е пълен единствено 20 мм, с напълно железно шаси

6-инчов 1080р тъчскрийн добавя основния екран на OMEN X 2S (източник: HP)

Лаптоп за игри с два екрана сподели HP на гейминг фестивала в Пекин тази седмица. OMEN X 2S трансформира визията за това какво се чака от едно геймърско устройство с капацитета си за по едно и също време осъществяване на задания и профилирани клавиши за бърз достъп.

Според изследванията, 82% от геймърите употребяват мобилните си телефони за чат, до момента в който играят, 61% слушат музика и 49% гледат гейминг стриймове и видео наличие или сърфират в интернет. Взимайки това поради, НР добави втори екран към OMEN X 2S – 6-инчов 1080р тъчскрийн, който разрешава на геймърите да изпращат известия в WeChat и WhatsApp, да търсят музика в Spotify, да гледат видеа в Twitch и YouTube или даже да го употребяват за хъб за OMEN Command Center.

OMEN X 2S в допълнение разрешава повтаряне на основния екран в действително време. Отделна част от екрана може да бъде визуализиран на втория екран – да вземем за пример картата на играта, с което всички значими детайли са центрирани и по този начин се обезпечава придвижване на главата повече отвесно и по-малко хоризонтално.

Тази мощна машина с Intel Core i97, Nvidia графика и до 32 GB RAM е дебела единствено 20 мм, има напълно железно шаси и се явява първият 15-инчов гейминг портативен компютър със система за изстудяване с течен метал от Thermal Grizzly Conductonaut.

Резултатът е систематизиране на топлината с 10 пъти по-добра топлинна проводимост от силиконовата термична паста, до 28% по-добри резултати при обновяването на картината за секунда (FPS) при проби в Apex Legends и 8,5% по-добро време при Blender Benchmark тест.

OMEN X 2S Laptop се чака на пазара в Европа, Близкия изток и Африка през юли с начална цена от €2899, прецизираха от производителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР