Мощният е-скутер Kugoo Kirin G3 ще допадне на феновете на

...
Коментари Харесай

Kugoo Kirin G3 – пъргав е-скутер за офроуд от GeekBuying


Мощният е-скутер Kugoo Kirin G3 ще допадне на почитателите на офроуд преживяването

Феновете на електрическите скутери могат да избират сред по-консервативни модели за напредване в града или просто за разходка на колела и бързи, пъргави машинки, в случай че търсят по-силно „ офроуд ” преживяване. Във втората категория попада моделът Kugoo Kirin G3, който предлага доста висока продуктивност на налична цена.

Kugoo е един от най-успешните марки за е-скутери в бюджетния клас, който притегля клиенти с чудесно съответствие цена/качество. Моделът обаче, както подсказва името му, е „ друга бира ” – това е електрически скутер за запалянковци, кадърен да развие висока скорост 50 км/ч, мощен, устойчив и с дизайн, като дава обещание повече адреналин на колела.

Kugoo Kirin G3 е истински “звяр” на колела, кадърен да развие 50 км/ч

Може да се чака, че сходни е-скутери са и по-скъпи. Да, това е по този начин, само че сега Kirin G3 може да се купи на – за €989,99 с ваучър за отстъпка NNNTNKUG3 в границите на акция по случай 10-тата годишнина на известния онлайн магазин.

Ако погледнем спецификациите на G3, можем да чакаме ужасно преживяване на пътя. Несъмнено този електрически „ звяр ” на колела ще допадне на офроуд ездачите. Моделът е оборудван с 1200W безчетков мотор и батерия 52v 18Ah (936Wh), която обезпечава по-висока изходна мощ, като в същото време поддържа тока по-нисък – това в последна сметка способства за по-ниски работни температури и по-голяма успеваемост.

G3 скутерът на Kugoo може да се изкачва по надолнище от 30%, твърди производителят

Kugoo Kirin G3 има впечатляващ пробег – до 70 км, съгласно документите от производителя. Разбира се, тази пределна стойност евентуално може да се реализира с по-щадящо каране, при удобни условия на пътя и по-лек ездач. Но даже и 50 км с едно зареждане са съществено достижение за мощно возило като G3.

Батерията несъмнено ще е задоволителна за към час офроуд с. А също така Kugoo твърди, че е-скутерът може да се изкачва по надолнище от 30%, което също би трябвало да приемем с известни условности, най-много във връзка с тежестта на ездача с привилегията да кара G3.

Светлините при Kugoo Kirin G3 са на всички места – начело, откъм гърба, отстрани…

Както може да се чака за е-скутер от този клас, гумите са на равнище – 10,5-инчови и с огромен размер, което в допълнение усъвършенства офроуд качествата на модела. Предното и задното окачване употребяват термопластични полиуретанови втулки, които способстват за понижаване на тежестта, спрямо стандартните амортисьори с винтови пружини.

Безопасността е обезпечена от предни и задни механични дискови спирачки с огромни 120 мм ротори. Двигателят се изключва, когато се задействат автоматизирано спирачните лостове, а също така е планувана задна крачна спирачка като спомагателна аварийна функционалност за прекъсване.

Kugoo Kirin G3 е оборудван с мощна батерия – най-малко за час офроуд

Какво да кажем за светлините? При Kugoo Kirin G3 те са на всички места – начело и откъм гърба, спирачна/стоп светлина и от двете страни на скутера. Това, несъмнено, дружно с окачването, гумите и спирачната система подсигурява сигурността на.

Специално внимание заслужава и огромният сензорен екран на G3, който има впечатляваща функционалност. Когато карате този скутер, на таблото ще виждате в действително време доста значими индикатори, като напрежение на батерията и мотора, оставащ заряд, температура на мотора (което е изключително значимо при офроуд), изминато разстояние и други Въобще, не е пропуснат нито един значим параметър.

Предни и задни механични дискови спирачки обезпечават сигурността на G3

Но освен това. С докосвания на екрана можете да управлявате преживяването с електрическия скутер. Така да вземем за пример, тук са сензорните контроли за избор на режим на каране, конфигурация на скоростта и на светлините.

Поставяме акцента върху офроуд приложението на G3. Но това е скутер, който ще ви достави несравнимо наслаждение и при каране в града, когато го вършиме рационално, с допустима скорост, с цел да не създавате напрежение за останалите на пътя. Солиден, с прекрасен дизайн и отлични характерности, G3 може да се употребява за пътешестване до работното място, за извършване на покупки или просто за приятна разходка на колела.

G3 скутерът на Kugoo е наличен за поръчки с безвъзмездна доставка от европейски склад

Е, с цел да усетите преживяването, ще би трябвало да вложите малко под 1000 $. Цената въпреки всичко е отлична за електрически скутер от офроуд клас. GeekBuying предлага в този момент за €989,99 с ваучър за отстъпка NNNTNKUG3. Важно е да имате поради, че доставката е безвъзмездна, от европейски склад.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР