Мощни експлозии са били чути в Крим през изминалата вечер.

...
Мощни експлозии са били чути в Крим през изминалата вечер.
Коментари Харесай

Нови експлозии в Крим, две села са евакуирани

Мощни детонации са били чути в Крим през миналата вечер. Жители на Севастопол качиха в обществените мрежи видеозаписи, на които се виждат пламъци и се чуват гърмежи. Според медии в Украйна е атакувана военновъздушната база " Белбек " близо до града.
Прочетете още
Две съветски села са евакуирани през днешния ден, откакто избухна пожар в склад за муниции покрай границата с Украйна. Пожарът идва дни след детонациите във военна база и склад за муниции в Крим – анексирания от Москва украински полуостров, които Русия назова “саботаж” от страна на Киев.

“Депо за муниции се възпламени покрай село Тимоново”, на по-малко от 50 км от украинската граница в Белгородска област, се споделя в изказване на губернатора на региона Вячеслав Гладков.

Русия не оповестява за офанзива. Държавната организация цитира локален админ, който написа, че е бил отстранен дрон. Няма провали и няма потърпевши.

Причините за пожара покрай селата Тимоново и Солоти, на 15 километра от Украйна, се проверяват. Повече детайлности не се оповестяват.

В известен украински новинарски уебсайт беше постнато видео, на което се вижда огромно кълбо пушек, да се издига от базата. Ройтерс към този момент не може да удостовери дали видеото е достоверно.

Гладков в предходните месеци упрекна украинските сили за серия от гърмежи в и покрай Белгород, който е на 650 километра южно от Москва, напомня Ройтерс.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР