Мощни експлозии са били чути рано в петък сутринта в

...
Мощни експлозии са били чути рано в петък сутринта в
Коментари Харесай

Войната: мощни експлозии в Киев

Мощни детонации са били чути рано в петък сутринта в Киев. Както в столицата, по този начин и в цяла Украйна са били задействани сирените за въздушно нахлуване. Това става в миг, когато украинците се приготвят за нови съветски набези.

Експлозиите в Киев наподобява са били най-мощните в столичния район, откогато по-рано през април съветските войски се изтеглиха от тази част на страната, с цел да се готвят за борби в Южна и Източна Украйна.

За момента няма известие за вреди след детонациите, каквито с изключение на в Киев, е имало в Херсон на юг, в източния град Харков и дребния град Ивано-Франкивск на запад, оповестява Нова тв.

В четвъртък вечерта съветското министерство на защитата заяви, че крайцерът „ Москва “ е потопен в Черно море. Това е станало, откакто флагманът на съветския Черноморски флот е изгубил резистентност до момента в който е бил теглен на буксир назад към пристанище по време на стихия.

По-рано украинските управляващи оповестиха, че крайцерът е бил ударен с две ракети. Москва обаче отхвърли и разгласи, че са се възпламенили муниции на борда, откакто моряк e пушил на него.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР