Мощни бури и човешки жертви в Западна и Централна Европа.

...
Мощни бури и човешки жертви в Западна и Централна Европа.
Коментари Харесай

Мощни бури взеха жертви в Европа

Мощни стихии и човешки жертви в Западна и Централна Европа. След огромните суши- Франция, Австрия, Италия и Словения бяха ударени от ураганни ветрове и наводнения, заяви нови телевизия.
Прочетете още
В разнообразни произшествия са починали минимум 14 души. Сред тях е 13-годишна ученичка, откакто дърво паднало в детски лагер на остров Корсика.

Мощната стихия, която връхлетя френския остров взе шест жертви, а близо 350 души бяха оповестени за изчезнали. Всички хора, които са в неопределеност, са били на туристически лодки, които са се преобърнали или са били изхвърлени по течението поради бурното неспокойствие. По-късно вътрешният министър на Франция разгласи, че хората са били открити и всички са в положително положение.

Там са измерили ветрове със скорост над 220 километра в час. Вътрешният министър на Франция отпътува за острова, с цел да се запознае на място със обстановката.

Тежки условия имаше и в други елементи на Франция. Улиците в пристанищния град Марсилия се наводниха. Кадри, публикувани в обществените мрежи, демонстрираха големи потопи, които направиха напредването и за коли, и за хора извънредно мъчно.

Пет от жертвите на мощните бурите са в Австрия. И там починаха деца, като две девойки да били затиснати от дърво в региона на известно езеро в Каринтия.

Силни ветрове връхлетяха и италианския град Венеция. Чадъри излетяха от заведенията по площад Марко. Част от тухления дувар от камбанарията на катедралата се размести. Малко по на юг пък - в Тоскана снимаха виенско колело, което се върти неконтролируемо поради високата скорост напразно.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР