Мощна техника, която винаги работи при мен. Благодарна съм за

...
Мощна техника, която винаги работи при мен. Благодарна съм за
Коментари Харесай

Мощна техника за изпълнение на желания с помощта на свещ

Мощна техника, която постоянно работи при мен. Благодарна съм за това, че моите стремежи се сбъдват. Все още не съм опитвала за по-големи стремежи. Но дребните се сбъдват. Важно е желанията ви да идват от сърце, да не желаете злото на някого и тогава всичко ще се сбъдне!

Мисля, че идващия път, когато си намисля предпочитание, ще е нещо по-голямо.

Практиката за осъществяване на желанията се организира от антични времена. Един от обредите, които се оказаха ефикасни, е ритуалът “Вълшебна свещ ”.

Свещите са незаместим вълшебен признак, който ускорява човешките енергийни потоци. С помощта на мощен естествен източник, силата на огъня освен ще извърши желанието ви, само че и ще почисти отрицателната сила, насъбрана отдавна.

Ритуал за осъществяване на желанията
Ще ви би трябвало красива свещ. Можете да употребявате църковна свещ, само че хората, практикуващи вълшебства, имат вяра, че е по-добре да изберете свещ, която ви харесва. Отидете да пазарувате и купете свещта, която сами ще поискате в ръцете си.

Вкъщи напишете желанието си на лист хартия. Опишете в детайли за какво имате потребност от това, което желаете и какво ще се случи, когато го получите. Начертайте линия на свещта, като я разделите на седем равни елементи. Поставете свещта върху листа с написаното и я запалете. Докато гори, шепнете на огъня същността на вашето предпочитание.

Изгасете свещта, когато изгори първата част. Повтаряйте ритуала в продължение на седем дни, до момента в който свещта изцяло изгори и преди да я изгасите последния ден, изгорете написаното на огъня с думите: „ Така да бъде! “. Пепелта от листа изхвърлете напразно.

Тази процедура е скъпа с това, че не изисква специфични вълшебен умения. За триумфа й обаче би трябвало ясно да визиите желанието си, да го пресъздавате и да действате освен от интерес, а за същинската реализация на една фантазия.

Желаем ви осъществяването на всичките ви фантазии и очаквания благодарение на тази мощна техника!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР