Мощен взрив избухна в украинския град Днипро, над града се

...
Мощен взрив избухна в украинския град Днипро, над града се
Коментари Харесай

Мощен взрив в Днипро

Мощен гърмеж избухна в украинския град Днипро, над града се издига дирек от гъст черен пушек.  По-рано оперативното командване на ВСУ " Юг " съобщи, че Русия приготвя масиран удар по Украйна, последсвията от който " могат да бъдат продължителни ".

Губернаторът на Николаевска област Виталий Ким твърди, че Армията на Русия " е извела в морето корабит с 12 ракети Калибър " и е вдигнала във въдуиха три стратегически ракетоносеца Ту-95 ".

На 2 декември следобяд, след 14:00 часа, в редица източни региони на Украйна е оповестена въздушна паника, оповестява УНИАН. Това са Полтавска, Харковска, Днепропетровска, Запорожка и Херсонска области.

Както се вижда от картата за въздушна паника, съвсем всички източни райони " почервеняха ". В един от тях оповестява за звуци от детонации.

„ В Днепър се чуват звуци от детонации “, оповестяват кореспондентите на „ Суспилний  “. Telegram каналът " Днепър в този момент " заяви, че първата детонация е станала в 14:16. По-късно той добави, че от детонацията се е издигнал дирек пушек.

По предварителна информация в града работи противовъздушна защита. Кметът на Днепър Борис Филатов написа в канала си в Telegram, че димът, който жителите на града виждат, е резултат от изстудяване на кокс в металургичен цех, а не от детонация. „ Очакваме цялата публична информация от военното ръководство “, добави той.
ТЕМА преди 5 часа 656 преди 6 часа 1251 преди 7 часа 948
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР