Мощен митинг се събра в Пловдив в знак на протест

...
Мощен митинг се събра в Пловдив в знак на протест
Коментари Харесай

Мощен митинг в подкрепа на д-р Димитров, задържан за убийство на крадец, нахлул в дома му


Мощен протест се събра в Пловдив в символ на митинг поради задържането на лекар Иван Димитров, по обвиняване в съзнателно ликвидиране на апаш, нахлул в дома му, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Площадът пред Районното полицейско ръководство се извърши с хиляди жители на града, пристигнали тук за защитят доктора.

Лекарят е задържан поради убийството на 38-годишния Жоро Джевизов-Плъха в петък. Демонстранти считат, че Димитров е прострелял нахлулия в дома му рецидивист при самозащита и в отбрана на брачната половинка и двете си деца.

Стотици са се подписали в подписка в отбрана на доктора. Докторът е защитил фамилията си, всеки може да е бил на негово място, настояват участници в митинга. Повечето от тях настояват, че и на тях в случай че им се е било случило, и те биха реагирали като доктора. Трябва да се създадат прочени в Наказателен кодекс и да се вкара "неизбежна охрана" за сходни сбучаи на посягане в домовете на хората, настояват участници в митинга.

Ние сме спели с децата. Нищо не мога да разясня за станалото през онази нощ. Това сподели пред камерата на Нова телевизия Жулиета Димитрова, брачна половинка на доктор Иван Димитров. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР