Мошеник взима пари от хората чрез измама във Врачанско, съобщиха

...
Мошеник взима пари от хората чрез измама във Врачанско, съобщиха
Коментари Харесай

Криминално проявен мошеник завлече с пари чрез измама няколко души във Врачанско

Мошеник взима пари от хората посредством машинация във Врачанско, оповестиха от полицията.
В районно ръководство Враца е формирано досъдебно произвеждане, че на 4 април във Враца незнайно лице е въвело в подвеждане М. Т. на 83 години от Враца, че е чиновник на "Вик " Враца и, че водомера на жилището й се е спукал и би трябвало да бъде заменен, в резултат на което М. Т. му е дала сумата от 160 лв..
От извършеното следствие се откри, че причинител е престъпно проявеното и осъждано за измами и обири лице В. К. на 43 години от село Гложене.
В. К. е разпитан и арестуван за период до 24 часа.
От извършено следствие по заявителски материал по разказа на районно ръководство Бяла Слатина, формирано във връзка на подаден сигнал от О. Б. на 87 години, живущ в Бяла Слатина, че на 7 юни незнайно лице откакто го е въвел в подвеждане му е изискал назаем пари и е лишил сумата от 130 лв., се откри, че причинител е 43-годишният В. К.
На 21 февруари в Бяла Слатина незнайно лице се показва за отдалечен родственик на 69-годишна жена с букви Я. С. и е лишил сумата от 60 лв.. Установява се, че причинител на действието още веднъж е В. К.
На 11 април в село Търнава незнайно лице откакто е въвел в подвеждане Н. К. на 83 години, че и е комшия и му трябват пари за закупуване на батерия е лишил сумата от 260 лв.. Установи се, че причинителят е същото престъпно проявено лице - В. К.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР