Моряците, загинали в руската подводница в Баренцово море, бяха погребани

...
Моряците, загинали в руската подводница в Баренцово море, бяха погребани
Коментари Харесай

Погребаха моряците, загинали при пожар на руска подводница

Моряците, починали в съветската подводница в Баренцово море, бяха заровени през днешния ден на Серафимовското гробище в Санкт Петербург, предадоха международните организации.
14 моряци са починали при пожар на съветска подводница Води се следствие за аргументите за пожара
Траурната гала, състояла се до паметника на починалите през 2000 година моряци с подводницата „ Курск”, мина в закрит режим.

Снимка: EPA

Достъпът до гробището беше стеснен. На медиите не бе разрешено нито да участват на опелото в близката черква, нито на погребението.

Снимка: EPA

На гробището през днешния ден с изключение на роднините на моряците бяха публични лица, измежду които главнокомандващият ВМФ Николай Евменов, заместник-министърът на защитата Андрей Картаполов, представители на локалните управляващи.
Секретният уред, в който починаха 14 съветски моряци, е нуклеарен Това рапортува съветският министър на защитата Сергей Шойгу
Пожарът в подводницата, избухнал на 1 юли, е тръгнал от акумулаторния отсек, само че детайлности за случилото се не бяха обявени. Загинаха 14 души, отровили се с дима от огъня. Има оживели, само че не се оповестява какъв брой. Според съветски медии авариралата подводница е една от най-секретните, от вида „ Лошарик”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР