Моряците поведоха в резултата в 12-ата минута, след като Пабло

...
Моряците поведоха в резултата в 12-ата минута, след като Пабло
Коментари Харесай

Черно море направи 1:1 като гост на Локомотив и излезе втори

" Моряците " поведоха в резултата в 12-ата минута, откакто Пабло Гарсия осъществя сполучливо дузпа, отсъдена за нарушаване на Кристиан Гомис против Евгений Сердюк. В 37-ата минута домакините получиха право да изпълнят дузпа, която бе много противоречива, като реферът видя фаул на Живко Атанасов против Лукас Салинас. Димитър Илиев осъществя отсъдения 11-метров углавен удар, изравнявайки резултата.

Първото полувреме на мача под тепетата предложи доста забавни положения и пред двете порти. Много деен по левия фланг на нападението на Локо Пловдив беше Парвиз Умарбаев, който на няколко пъти центрира добре в наказателното поле, само че там Георги Минчев и Мартин Паскалев не съумяха да осъществят. За гостите от Варна най-активен беше Евгений Сердюк, който завоюва дузпа за своя отбор, осъществена в 12-ата минута от Пабло Гарсия. „ Смърфовете “ изравниха също след 11-метров наказателене удар, при който прецизен беше капитанът им Димитър Илиев в 37-ата минута от дуела.
След почивката офанзивите към двете порти продължиха, като с пропуски се регистрираха Карагарен за домакините и Сердюк и Василев за гостите. В 72-ата минута треньорския щаб и футболистите на „ смърфовете “ с право претендираха, че Виктор Попов би трябвало да бъде изпъден с втори жълт картон за недодялан фал против Парвиз Умарбаев. Съдията Георги Давидов обаче не почете претенциите им и двата тима останаха в цялостен състав. До края на мача не се стигна до нови голове и по този начин двата тима не излъчиха победител в разногласието между тях.

В идващия, 18-и кръг на efbet Лига, Локо Пловдив ще има тежко посещение в Овча купел на Славия. Хората на Илиан Илиев, от своя страна, ще бъдат домакинити на ЦСКА 1948.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР