Моряците останаха без основен играч за важен мач.Треньорът на Черно

...
Моряците останаха без основен играч за важен мач.Треньорът на Черно
Коментари Харесай

Сула отпадна от състава на Черно море за мача срещу Арда

" Моряците " останаха без главен състезател за значим мач.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев дефинира група от 21 футболисти за мача с Арда от 16-ия кръг. От нея отпадна Мазир Сула, който е с контузия, както и Мартин Дичев и Берк Бейхан.

В състава се завръщат Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Пабло Гарсия и Александър Василев. Стражът на варненци изтърпя наказване от една среща поради насъбрани жълти картони, до момента в който Пабло и Попов пропуснаха мача за купата с Литекс поради контузии. Василев също лекуваше контузия.

Срещата сред Черно море и Арда е във вторник, 7 ноември, от 15 часа на стадион „ Тича “ във Варна. Билетите за дуела към този момент са в продажба и могат да се закупят в мрежата на Ивентим. В деня на мача те ще се продават на касите на стадиона от 12:15 часа.

Главен рефер на срещата ще е Радослав Гидженов, с асистенти Георги Минев и Георги Стамболджиев. Четвърти арбитър ще е Красимир Маргаритов Кръстев, а за ВАР ще дава отговор Георги Иванов с помощник Мирослав Иванов. Съдийски наблюдаващ ще е Петър Петров. написа chernomorepfc.bg.

Групата: Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Александър Василев, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Росен Стефанов, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Алекс Фернандес, Николай Златев, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Пабло Гарсия, Атанас Илиев, Исмаил Иса, Брено Фейрейра.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР