Морските тюлени на САЩ конфискуваха части от ирански ракети и

...
Морските тюлени на САЩ конфискуваха части от ирански ракети и
Коментари Харесай

САЩ заловиха части от ирански ракети, насочени към бунтовниците хуси, след като SEAL изчезнаха

Морските тюлени на Съединени американски щати конфискуваха елементи от ирански ракети и други оръжия от транспортен съд, ориентиран към бунтовниците хуси в Йемен предходната седмица, което дава явен „ образец за това по какъв начин Иран интензивно сее неустойчивост в целия район “, споделиха чиновници.

Нападението от 11 януари беше последната плячка на оръжия от Съединени американски щати и техните съдружници, предопределени за бунтовниците, които не престават да нападат търговски кораби в Червено море в отговор на продължаващата война в Ивицата Газа.

Генералът от централното командване на Съединени американски щати Майкъл Ерик Курила сподели, че двамата изчезнали командоси са били „ директно забъркани “ в интервенцията, която се е провела над бурни води. Докато SEAL се опитваха да стигнат до лодката, единият беше съборен от висока вълна, преди съотборник да се гмурне след него.

„ Провеждаме изчерпателно търсене на нашите изчезнали съотборници “, добави Курила.

Операцията прихвана оръжия, в това число „ балистични ракети и съставни елементи на крилати ракети “, споделиха чиновник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР