Морски пехотинци от състава на ВСУ на Украйна са устроили

...
Морски пехотинци от състава на ВСУ на Украйна са устроили
Коментари Харесай

Видео от ВСУ: Морски пехотинци устроиха засаада на руските окупатори и ги удариха накуп -

Морски пехотинци от състава на ВСУ на Украйна са устроили през миналото денонощие засада и са близо 20 бойци на съперника, заяви на страницата си формированието, в което служат пехотинците. Цялата интервенция е снимана с дрон в режим таймлапс и се трансформира в шлагер измежду украинския сегмент на обществените мрежи. Главни участници в нея са бойците от 503-ти независим батальон на морската пехота.

„ Работим по остарялата изпитана скица „ Като видиш – стреляй! “ Тест за зоркост – какъв брой съветски окупатора уцелиха с един изстрел „ Язовците “ (от борсук, язовец, какъвто е прякорът на морските пехотинци)? Благодарим на групата „ Помогни на фронта “ и на всички донори за внушителната помощ. Благодарение на вашите дронове, можем да доставяме гибел на враговете дейно и красиво. “ – се споделя в описанието под видеото.

Самите фрагменти демонстрират по какъв начин в къс откъслек от време в колона по един военни се движат към полузазрушени здания и влизат в една от тях. Когато влиза и последният от бойците, украинската войска нанася удар по постройката. Военните в Киев настояват за 19 убити.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР