Морската столица си има нова мис, която ще слави името

...
Морската столица си има нова мис, която ще слави името
Коментари Харесай

Бившата "Мис Варна" бясна на новата? Морската столица се гордее с новата си красавица

Морската столица си има нова мис, която ще слави името на града. Е, най-малко по този начин се надяват множеството хора, както и журито, избрало Яна Стоянова. Мацката е единствено на 22 години, както писахме по-рано, само че към този момент е поела по пътя на манекенките. 

През 2021 година тазгодишната победителка е съумяла да се добере единствено до мястото на първа подгласничка на същия конкурс след кралицата на хубостта Стефана Карова – Мис Варна 2021.

Виж още: Показа дупето, само че и търси вътрешен мир: Дениз Хайрула с неподозирани занимания

Докато в обществените мрежи много консуматори утвърждават новата миска, то някои се интересуват от реакцията на Карина Атанасова, която също носеше купата за най-красивата във Варна. Е, брюнетката не е разяснява избора на Яна, само че сме сигурни, че няма нищо срещу. Някои злобари търсят конспирация сред двете, само че не наподобява, че има някаква омраза. 

Виж още: " Разби ми физиономията ": Tattstoner упрекна мъжете в Турция, описа потресаваща история 

Припомняме, че Карина бе подложена на съществени рецензии от консуматори, които я упрекнаха в несъразмерни корекции по лицето и тялото. На този декор Яна наподобява не е залагала на пластичните корекции, само че някои подозират, че мацката е нараснала размера на устните си.

Изображение: https://www.instagram.com/yana.sstoyanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР