Морската сол има алкално действие, което помага за баланса на

...
Морската сол има алкално действие, което помага за баланса на
Коментари Харесай

Как да използваме морската сол така че да сме много здрави

Морската сол има алкално деяние, което оказва помощ за салдото на равнището на киселините в организма и оказва помощ да се отстрани рискът от съдбовни заболявания, като също спомага и укрепването на имунната система.
8 знака, че прекалявате със солта
На много места виждаме изречението „ Не прекалявайте със солта “, само че е много мъчно да определим какво значи „ доста...
Прочети повече
Метаболитните нарушавания като диабет могат сполучливо да се подкрепят с морска сол, защото тя може да понижа равнището на захар в кръвта.

Друго любопитно е, че прибавянето на морска сол в храната може да се избегне, или да се облекчи остеопорозата.

Морската сол е потребна и за дихателната система, а минералите и структурните частици на водораслите, които се съдържат в морската вода, оказват помощ за възобновяване на лигавицата. Не инцидентно използваме разтвор от морска сол, когато сме заболели и изключително със запушен нос.

Морската сол оказва помощ даже за прочистването на кръвта, тъй като е с богато количество витамин С, който работи като антиоксидант.
Не е за поверие, че ТАЗИ напитка прочиства организма супер бързо
Консумирането на избрани хранителни артикули може да докара до стомашни неразположения като запек. Понякога приемът на фибри не пома...
Прочети повече
Баните с морска сол подтикват отделянето на непотребната вода от кожата и съединителната тъкан и по този начин се заобикаля натрупването на непотребни течности, правейки типа на кожата по-стегнат и нея млада и здрава. 

Морската сол е естествен лек против мазна коса, тъй като оказва помощ за усвояването на непотребните мазнини от косата, като я прави мека и красива. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР