Морската ни столица ще бъде домакин на първия по рода

...
Морската ни столица ще бъде домакин на първия по рода
Коментари Харесай

Варна ще бъде домакин на първия по рода си конкурс за красота и таланти

Морската ни столица ще бъде хазаин на първия по рода си конкурс за хубост и гении MISS LOTUS 2023.

Събитието ще се организира на 20 януари (петък) в Cabaret LOTUS, а в него ще вземат присъединяване 13 девойки, определени посредством прелиминарен кастинг, оповестиха за Moreto.net уредниците от фешън и ивент организация VIP Fashion Group.

MISS LOTUS се отличава от обичайните състезания за хубост със своя специфичен решителен кръг, отдаден на гениите на участничките, в който всяка една ще има късмет да показа на сцената своя креативен и артистичен капацитет.

В останалите три тура ценителите на модата и хубостта ще могат да видят претендентките по бански костюми и в авторски дизайнерски тоалети, основани особено за състезанието.

Освен купата MISS LOTUS 2023 ще бъдат излъчени още два наградата – „ Фаворитка на публиката “ и „ Най-талантлива участничка “. Партньорите на събитието също ще имат опцията да изберат лице на своята марка, а за положителното въодушевление на гостите ще допринесат и артистите на шоу балет LOTUS.

Специален посетител и член на журито на състезанието ще бъде Яна Стоянова, носителка на купата " Мис Варна " 2022 и Мис " България Интернешънъл " 2022.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР