Моркова и тоягата са метафори за това, че трябва да

...
Моркова и тоягата са метафори за това, че трябва да
Коментари Харесай

Брутално! Заплашиха Да Разчленят Съпругата На Томислав Дончев!

" Моркова " и " тоягата " са метафори за това, че би трябвало да се следва закона. Има ли спор във връзка с това, че всички жители би трябвало да съблюдават разпоредбите ", попита вицепремиерът Томислав Дончев, откакто Хекимян изиска от него да направи разбор на думите на брачната половинка му, която преди няколко дни пусна статус във " Facebook ", с който разбуни доста духове и скандализира аудиторията.

" Тя е дамата до вас и съгласно общоприетите правила би трябвало да съблюдава други правила и да не употребява подобен език. Вие сте политикът до нея ", продължи да упорства Хекимян.

Вицепремиерът изясни, че тя не плете гоблени по през целия ден у дома и си е платила за думите. " Светлана към този момент получи и поддръжка, само че и доста закани отправени към някои елементи на тялото й, по какъв начин щяла да бъде разчленена... Знаете, че по този начин стоят нещата ", разкри Дончев.

" Който влага в ненавист - получава два пъти повече ненавист. Ако някой каже, че политиците са крадливи, аз не се различавам. Вероятно и вие не се разпознавате измежду тъпите публицисти. Има потребност казусът да бъде комплициран на масата.

Едва ли някой би намерил мотив " срещу ", в случай че страната се легализира в посока всички българи да съблюдават едни и същи правила, без значение от каква етническа група са ", добави той и изясни, че не е негова работа да обикаля по ромските квартали и да въдворява ред както прави Валери Симеонов в Слънчев бряг.

Според него безспорно би трябвало да има интеграция, само че и следване на разпоредбите. Хекимян даде образец за друга дама на прочут политик, която обича да показва мнението си в обществените мрежи и постоянно бива нападана за това - президентшата Деси Радева.

" Преди всичко те са жители на републиката и никой не може да отнеме правото им да показват мнението си свободно ", безапелационен е Дончев. Водещият продължи диалога с друга гореща тематика - изтезанието на Пелов.

Томислав Дончев е уверен, че Министерство на вътрешните работи не са постигнали триумф с този проблем, само че би трябвало да бъде обяснен. Той удостовери, че е работено доста за залавянето на избягали пандизчия. Дори самият Дончев се е убедил самичък: " Аз имам навика да бродя по планините и в Стара планина гъмжеше от полиция. Ако има съответно длъжностно лице в системата, което не си е свършило работата, би трябвало да си заплати. " Министърът е универсално отговорен. Винаги.

Заместникът на премиера удостовери, че може да има " прегръдка " сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия за плана АЕЦ " Белене ".

" Може да бъде допустимо. Слушах доста мнения, макар провалянето за нервната ми система. Дори човек, който долу си разхожда кучето в този момент, в случай че го качите тук, сигурно ще се прави, че схваща и час ще ви приказва за сила. Възможен е " старт " на плана. Участието на страната може да е до размера на обурудването, с което разполага. Ще се търси вложител, който да има вяра в пазара ни. Правим опит за реализация на държавен принцип и в случай че не стане, ще търсим други разновидности ", заключи той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР