Морис (Мо) Робинсън се е обадил в полицията, когато е

...
Морис (Мо) Робинсън се е обадил в полицията, когато е
Коментари Харесай

Приятел на шофьора, возил 39-те тела: Мо се е обадил в полицията

Морис (Мо) Робинсън се е обадил в полицията, когато е разкрил 39-те тела в управлявания от него камион, написа английският в. Дейли мейл.

Приятел на водача, поискал да резервира анонимност, е показал пред изданието, че лидерът е алармирал органите на реда за злокобната находка. "Мо, както допускам, не е знаел за своя товар. Ето за какво аз съм съвсем на 100 % уверен, че той откакто е намерил злокобната находка, е звъннал на незабавния номер (999). Морис е трябвало да попълни някакви документи, които са били в каросерията. Той е отворил вратата на камиона, където са били хартиите, и видял труповете. Моят добър другар е бил скован от ужасната панорама и евентуално поради това е телефонирал със забавяне от към половин човек ", е разказал още източникът на медията. "Мо и фамилията му са най-прекрасните хора, които познавам ", е показал още събеседникът на таблоида.

Полицията в югоизточното графство Есекс към момента не е завършила разпита на 25-годишния мъж. На този стадий управляващите не са изключили вероятността Робинсън да не е знаел за транспортираните хора.

Пекин е оповестил през днешния ден, че чиновници на посолството му във Англия отиват на мястото покрай Лондон, с цел да ревизират информацията, съгласно която 39 китайски жители са били открити мъртви в камион. "Служители на задачата за отпътували мястото, с цел да оказват помощ на следствието ", се посочвало в известието на китайското външно министерство в обществената мрежа Вейбо, представено от БТА
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР