морихте ли се вече? В клише ли се превърнаха ретроградните

...
морихте ли се вече? В клише ли се превърнаха ретроградните
Коментари Харесай

Ретроградният Меркурий в Скорпион, какво вещае това

морихте ли се към този момент? В факсимиле ли се трансфораха ретроградните планети? Трудно е да се каже, само че най-важното е да разберем приниципа на протичащото се и да потърсим нов път към себе си и разбирането за света. На 14 октомври към Марс се причислява и Меркурий, който ще остане в ретроградна фаза до 3 ноември. Мислите в Скорпион са дълбоки, проницателни, трансформиращи. Няма по какъв начин да чакаме, че по време на този назадничав интервал на Меркурий главното, за което ще мислим, са комплицирани документи или безредни диалози. Темите са по-дълбоки и изискват да се вгледаме съществено в процесите – в случай че има недоизяснени неща, те би трябвало да се разкостят, тъй че след интервала да стартират с ново начало.

Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте .



През последния месец въздухът е по-плътен от всеки път – като че ли е нужна единствено една съчка кибрит, която да възпламени всичко. Ретроградният Марс в Овен е в най-силното си състояние и размести пластовете във взаимоотношения, прочувствен баланс и даже на пътя. Най-доброто, което може да създадем е да се опитаме да овладеем тези постоянно ирационални страсти и да разберем къде в действителност се крие дразнителят, и за какво се държим по един чудноват за самите нас метод. Ретроградният Меркурий е следващ тригър, който ще ни бутне крачка напред към срещата с тъмната ни страна – онази, която носи страхове, мрачни мисли, само че и. Само когато разтеглим вероятността за себе си обаче може да подобрим своята осъзнатост. Нека не се лъжем – с ретроградния Меркурий в Скорпион това няма да е елементарно. Всичко ще бъде интензивно и леко безредно. Разбира се, нормалните рекомендации за отсрочване на значима документи, покупки и инициирани диалози остава в действие. Но знайте едно – в случай че се заприказва за нещо остаряло, ще се приказва съществено с очакване за съществени промени.

През своя финален назадничав интервал за 2020-а Меркурий ще се озове в съпротива против планетата на всичко ново и ненадейно – Уран, който евентуално ще предизвика някои напрегнати обстановки. През това време ретроградният Марс ще се озове тъкмо против Слънцето в Дева, предизвиквайки ни да изразим себе си, даже и с цената на конфликт. Нека се опитаме да преформулираме тази картина като се върнем на остарели, само че истински хрумвания, които заслужават нов живот. Относно опълчването – бройте до три и се запитайте дали е толкоз значимо да сте прави в очите на останалите. И въпреки всичко, Меркурий ще направи два хубави аспекта с Венера и Нептун, които ще ни оказват помощ да се балансираме, да намираме ентусиазъм в всекидневието, да потърсим романтика и да се опитаме да се свържем с тези, за които не отделяме задоволителни време. От 30 октовмри до 3 ноември Меркурий ще премине за няколко дни и в знака на Везните, акцентирайки тематиката за партньорството на всички равнища.



Няколко целесъобразни занимания за душевното и ментално успокоение по време на назадничав Меркурий в Скорпион и Марс в Овен:

Mindfulness – време е да се погрижим за мозъка и да го слагаме малко по-често на „ пауза “. Отделяйте си 15 минути дневно, в които да изчистите съзнанието доколкото е допустимо.

Йога и енергийни практики – Меркурий е обвързван и с фината моторика, с нашите ръце, а Скорпионът се усеща удобно с разнообразни енергийни практики. Онлайн ще намерите разнородни разновидности на йога и тай чи, които да ви предложат упражения и съществена концепция за практиките. Това е превъзходен метод да положите грижа по едно и също време за тялото и мозъка.

Музика – обърнете внимание на инструменталната музика. Независимо дали обичате класическа музика или саундтракове, това ще даде дълбочина и централизация на мислите.

Книги – психическа литература и даже книги на окултна тема биха предложили друг прочит на тематиките на Скорпиона. Ако всичко това ви е прекомерно далечно, прочетете един прекрасен престъпен разказ – значимото е да има съспенс.

Овладяно „ не “ – самообладанието е основно за Скорпиона досега, в който не реши да отреже главата ви с кухненски нож и всичко да завърши. Защото не сте чули задоволително добре отводът му. Без да стигаме до крайности, в този момент може да научим по какъв начин да използваме по-често тази дума като вземем нещо от безапелационното държание на този знак.

Ароматерапия – от време на време мислите имат потребност да се разтворят. А какво по-хубаво от това да се освободим от тях през сетивата? Разтворете няколко капки лавандула или пачули, които ще ви оказват помощ да релаксирате мозъка от интензивните страсти.

Търсете знаците, изследвайте държанието си, бъдете сериозни към реакциите си – време е за смяна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР