Морган Уолън се завърна начело на класацията на Билборд за

...
Морган Уолън се завърна начело на класацията на Билборд за
Коментари Харесай

Морган Уолън се завърна начело на класацията на Билборд за албуми с One Thing at a Time

Морган Уолън се завърна отпред на класацията на " Билборд " за албуми с дата 20 януари и означи 17 непоследователни седмици на върха на чарта с One Thing at a Time. Албумът на кънтри звездата записва 61 000 еквивалентни единици на пазара в Съединени американски щати в седмицата, завършила на 11 януари, сочат данни на Luminate, представени от електронното издание " Билборд ".

One Thing at a Time продължава да има най-вече седмици под номер 1 измежду всички албуми, откогато 21 на Адел записва 24 непоследователни седмици на върха на класацията през 2011-12 година One Thing at a Time дебютира на върха на класацията от 18 март 2023 година и прекара първите си 12 седмици под номер 1 до началото на юни. След това той записа още три следващи седмици отпред в листата в края на юни и началото на юли и регистрира своята 16-а седмица отпред в класацията на 14 октомври. През 45-те седмици на албума в чарта, той в никакъв случай не е падал под шесто място. One Thing at a Time приключи 2023 година като албум номер 1 на Billboard 200 и като най-хубавия албум на Luminate в края на годината.

Резултатът от 61 000 еквивалентни единици е най-ниският за албум отпред на чарта от 7 май 2022 година, когато It’s Almost Dry на Пуша дебютира с 55 000 еквивалентни единици.

Дрейк се изкачи от трета на втора позиция тази седмица с For All the Dogs, 1989 (Taylor's Version), а Тейлър Суифт слезе от първо на трето място. Pink Friday 2 на Ники Минаж резервира четвъртата си позиция в чарта. Следва я Stick Season на Ноа Каан, който предходната седмица бе на осмо място. Шести е албумът SOS на Сиза. След него се подреждат два албума на Тейлър Суифт - Midnights и Lover, следван от " Зак Браян ". Folklore на Тейлър Суифт резервира десетото си място в класацията от предходната седмица, добавя Българска телеграфна агенция.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР